Der er sket meget siden Hvisk for halvt år siden, havde 5.000 likes på Facebook. Der er sket SÅ meget at de har hele 30.000 likes nu! Hvis der er nogen der kan, så er det HVISK! Som altid, kan I finde min stylistprofil lige her, og så kunne det da være dejligt, hvis I ville smide med lidt hjerter på mine stylings.

hvisk combined with text

Hvisk vil gerne fejre det med jer, og derfor tilbyder de nu 20 % rabat på hele deres sortiment – og 10 % rabat på 14 karat guld. Rabatten varer indtil søndag d. 1. nov. kl. 23.59. Ikke mindre end fuldkommen fantastisk at være en del af stylistteamet i sådan et fantastisk brand!

PROMO CODE: CELEBRATING10

Hvisk trækker i slutningen af måneden lod blandt alle der har skrevet sig op til nyhedsbrevet i Oktober, og præmien er 1.000 kr til Hvisk. Jeg har desværre ikke mulighed for at vinde, fodi jeg skrev mig op for lææænge siden – men det betyder ikke at du også er udelukket! Smut ind og tilmed dig nyhedsbrevet her, og så håber jeg at det er én af mine læsere der vinder!

Hvis jeg skulle vælge 5 smykker at klikke hjem lige nu og her, så ville det uden tvivl være: White Pearl Trio ringen, Honeycomb Tusk halskæden, Triumph ringen i guld (jeg har den i rhodineret allerede) og sidst men ikke mindst et af de smukke Letter Pendants (som jeg også har skrevet om her)