DISCLAIMER: Jeg selv købt disse smykker, dog med en smule rabat. Links i dette indlæg er affiliate links. Det betyder at hvis du klikker på et af mine links, og derefter køber noget på Hvisk inden for 30 dage, så får jeg et lille beløb i kommission. Alle meninger om Hvisk smykker er mine egne (hvordan kan man ikke elske de smykker?)

1. BASIC WONDER

BASIC WONDER

Basic Wonder ring medium gold // Wave ring gold

Som jeg tidligere har nævnt, så giver smykkevirksomheden Hvisk, os stylister nogle udfordringer every once in a while. Gæt hvad? Denne gang var temaet farver! Og derudover poseringer og billeder hvor man kan se mere af kroppen (og ikke bare vores hånd eller øre). Skide fed udfordring, for så kører min hjerne indtil jeg finder en idé jeg kan lide – and boy i love all that inspiration.

Jeg hoppede i min ynglings jakke fra Asos, og tog mine yndlings smykker på. De smykker der er brugt på hver styling, står under billedet (med link selvfølgelig). Måske kan i også finde en ny ring på min hånd? Den er ikke fra Hvisk, men den er gudeskønt alligevel.

Selvom min jakke er ret lyserød, og muren var gul – så fik jeg bare ikke helt den der “colour”-følelse. Der var ikke nok gang i den. Hvis man har fulgt med det seneste halve år, så ved man godt at jeg er pretty crazy about colours! Og helst masser af dem! Så hvad skulle jeg lige finde på?

Jeg har prøvet noget forskelligt af, men jeg er ikke helt sikker på hvilket billede, jeg synes, er det bedste. Vil I ikke hjælpe mig? Giv jeres mening til kende i kommentarerne under indlægget, og så vender jeg tilbage til jer, med vinder-billedet! Bare skriv nummeret eller billedets navn, så er jeg mere end glad! Go ahead – hvilket billede er dit yndlings?

2.PINK OH PINK

PINK OH PINK

Basic Wonder ring medium gold // Wave ring gold

3. DETAILED

DETAIL

Basic Wonder ring medium gold // Wave ring gold

4. PRETTY PURPLE

PRETTY PURPLE

Basic Wonder ring medium gold // Wave ring gold

5. COLOUR MIX

COLOUR MIX1

Basic Wonder ring medium rhodium // Triumph Zirconia ring rhodium

6. REALLY ROSA

WALL WILL

Basic Wonder ring medium gold // Wave ring gold

7. BOLD & BLUE

TRIUMPH

Basic Wonder ring medium rhodium // Triumph Zirconia ring rhodium