Endnu engang har jeg givet mig selv en udfordring, men denne gang er der faktisk hele to af slagsen.

  1. at sammensætte et look KUN udfra udsalgsitems – OG så skal looket være til en mand!
  2. at samle 3 items som pigerne også kan iføre sig – lidt street agtigt, men stadig cool!

Nr. 1 var faktisk ikke særlig svær, for hos Oill.dk har de mange lækre sager på udsalg lige pt. Én ting derdog lige var lidt bøvl med, var bukser… Dem var der altså ikke nogen af på tilbud, så jeg tog shorts i stedet. Drengene må bare stå tæt og lege pingviner for at holde varmen i år – that’s just life, you know… Find Oill’s udsalg HER. Oill har jo en kæmpe målgruppe: skaterne. Og sættet jeg har sammensat er også i skater stilen! Så hiv lige fat i kæresten, bedstevennen eller brormand – så kan de lige tilføje lidt til ønskelisten (så ved du også hvad du skal give dem! WIN!)

just skating - boys
 KLIK PÅ BILLEDET FOR AT KOMME TIL PRODUKTET

 

Nr 2 var faktisk lidt sværere. Oill har ting til piger, men der er nu mest til drengene! Deres sneakers udvalg er heeeelt fantastisk! Altså som i Laura-ville-meget-gerne-købe-dem-alle-sammen-fantastisk! Taskerne er også ekstremt lækre! Jeg havde faktisk super svært ved kun at vælge 3 ting! Jeg havde 5 par sko oppe og vende… Det siger måske lidt om min sneakers-kærlighed! Men hey – jeg synes faktisk at det blev meget fedt! I sær skoene er favoritter! Men gud hvor er den taske også lige mig! I aner ikke hvor mange fede der var at vælge imellem! Find din favorit rygsæk fra Oill her!

hey look at me - oill.dk
Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Oill.dk
Alle meninger der bliver udtrykt for er mine egne – det garanterer jeg for!