Da der i fredags var den famøse black friday, så klikkede jeg ikke noget hjem! Faktisk var jeg på arbejde, og det var vidst en god ide for mit budget.. Ej men altså – jeg kan ikke trodse min shopping trang når den melder sig!

Meeen i hvert fald så havde Asos, min all time favorite webshop, cyberweekend, hvilket strakte sig fra fredag til tirsdag (såå der var 10 eller 20 % rabat hele weekenden!) – og så kunne jeg ikke dy mig! Jeg havde i lang tid kigget på den her skønhed af en kjole, men den var udsolgt søndag… Dog havde de fået den re-stocked rimelig hurtigt, så jeg nåede at få den med – mirakel siger jeg bare! Så altså – nu har jeg nytårskjolen på plads. Jeg synes selv at den er ret frisk og festglad – så det eneste jeg mangler nu, er at finde ud af hvad jeg skal til nytår..

Sokkerne er bare for lækre. Jeg har længe sukket efter nogle knæstrømper til hoppe rundt i herhjemme, men samtidig er det også smart når jeg laver gymnastik og danser! Win win!

i just bought 2Klik min ordre hjem her: