c800x695

Så blev der shoppet igen – denne gang lidt smykker og en jakke. Jakken har jeg allerede modtaget, men den bliver sendt retur. Den var egentlig super lækker, men den klædte mig ikke – og så har jeg bare alt for brede skuldre til at kunne være i den.. Men smykkerne? De er fantastiske som altid – fra Hvisk, selvfølgelig. Jeg har købt et letter pendant med bogstavet X og Wave ringen i sølv med en enkelt zirconia i. Jeg er virkelig blevet vild med Wave ringene, og jeg har lige pt. både den guld Wave ring (uden zirconia) og så denne sølv Wave ring på samme finger. Det giver en virkelig fin effekt synes jeg.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du bruger i ringe, så kan du passende bruge denne guide. Hvis du printer den, og derefter finder en ring frem der passer dig, så kan du lægge den oven på de sorte cirkler og på den måde få en størrelse på dine fingre. Du skal vide at hvis du tager en tynd ring, så er den ofte en smule stor i størrelsen, og omvendt – en tyk ring er lille i størrelsen. Hvis I har flere problemer eller blot spørgsmål om produkterne, så sig til – jeg hjælper gerne.

SHOP THE ITEMS BELOW: