I forgårs havde min bror fødselsdag, så vi tog en tur ud til Lillebælt Brigde Walking (over den gamle lillebæltsbro). Fed oplevelse siger jeg jer! Wauw! Det eneste minus var guiden, hvis humor var ret gammel-mands-agtig og tå krummende… Men når han en gang i mellem holdt mund var det helt idyllisk, hvis man ser bort fra togene og bilerne der fræsede rundt under os.

Bagefter tog vi en tur på Café Razz, der ligger i Middelfart. Helt ude ved vandet. Igen – smukt! Vi bestilte ret hurtigt, da vi var ekstremt sultne, men der gik desværre lidt ged i den fra deres side. De havde ikke helt styr på hvad vi havde bestilt.. Men vi fik vores mad! Og det smagte så godt! Både mave og smagsløgene blev mættet.

Da Asos havde 20% rabat på alt, skyndte jeg mig at klikke noget hjem lige inden klokken blev 21. Jeg mangler lidt nogle sommer/overgangsjakker, så jeg benyttede lejligheden til at klikke lidt hjem i den afdeling. Jeg er blevet helt forelsket i lyse jakker, og specielt også lange jakker, der ikke er trendcoats, så den hvide sag kaldte på mig! Den sarte lyserøde biker jakke har jeg kigget på alt for længe, så nu måtte det være! Det bliver rart at have noget der minder om en læderjakke, men ikke er så tung som min sorte – og så bliver den forhåbentlig heller ikke så varm endda.

Light pink biker jacket // White long denim jacket

ijustboughtjackets