I just bought... Fashion week edition

Ingen modeuge uden tøjkrise – min startede allerede for en uges tid siden! Hvad gør man? Man kigger i skabet, finder ynglingsitems og basisitems frem og så overvejer man hvad man mangler. Derefter skynder man sig på Asos og køber sig fattig i tilbudsvarer. Hvis du ikke havde gennemskuet det, så er man=jeg. Og JEG købte de 3 items ovenfor.

Et par skøre mom jeans, med fringes – måske er de lidt for skøre, men jeg tager chancen og håber på det bedste (at de passer og at de kan styles uden at jeg ligner en cirkusklovn). En farverig og tætsiddende top, fordi jeg simpelthen ikke har nogle tætsiddende toppe, og så kunne lidt farve være rart! Til sidst en maxi-top med slidser, et item som jeg har drømt om alt for længe, og først nu har taget mig sammen og købt.

Jeg glæder mig til at få det hjem, og for alvor få planlagt outfits til modeugen! Jeg tager min gæsteblogger Linnea med under armen, og så indtager vi ellers modeugen med god stil og store smil! Vi har allerede en håndfuld shows, vi skal til – jeg glæder mig som et lille barn til juleaften! Herunder har jeg brainstormet lidt outfits, og tænkt på hvordan jeg helst vil have viben i hvert look. Semi rocket, semi boho, semi graphic. I don’t know – en blanding af alle tre måske? Mon ikke jeg finder på noget!

OUTFIT INSPO for fashion week ss16Cph fashion week ss16 outfit mood board
OUTFIT INSPO for fashion week ss16