ijustbought sfs

Swimsuit / Asos —- T-shirt dress / Vero Moda

Jeg kunne ikke dy mig.. Med to fester eller mere coming up, så tænkte jeg at det var okay lige at købe en ny kjole. Måske ender jeg med at ligne en bi med de farver og striber, men altså – det er da egentlig også okay, right? Bier forbinder jeg med sommer, så hvis vejrguderne lige kunne tage sig sammen og lade være med at få Danmark til at ligne et snelandskab, så passer det jo perfekt.

Og når ja, jeg bliver simpelthen nødt til at teste den dér labre badesag – er det en bikini eller en badedragt? Who knows, haha! Hvis den ikke passer, jamen så sender jeg den tilbage og så er det krydset af på listen – men jeg håber godt nok at den sidder godt. Den er ret cool egentlig, og jeg ville ikke have noget imod at rende rundt i den i Spanien til sommer.