Oven på en fed, men hård start på gym, så var weekenden tiltrængt! Afslapning for mig er lig med blogging. Normalt ikke shopping.. jeg er for nærrig.. men i dag der skulle det være! Så jeg er gået lidt amok (i forhold til mine standarter, som er ret lave) og jeg fik klikket følgende hjem. Jeg glææææder mig til at modtage de lækre pakker! Specielt frakken i midten fra asos var en kup for mit modehjerte. Jeg er helt forelsket! Så jeg tænkte: fuck nu det, og købte den. (jeg undskylder for sproget) Nu håber jeg bare at den klæder mig! Tør shampoo’en fra Batiste er en jeg har hørt godt om, og nu tænkte jeg at det skulle være – nu må jeg se om jeg kan finde ud af sådan noget moderne noget som pulverstads i håret… Kjolen tænker jeg skal bruges til introfesten på gym – hvis altså den sidder som den skal, eller så sender jeg den tilbage tror jeg. Den lange sag fra ebay, fandt jeg samtidig med at jeg så på den anden lækre sag fra asos (kan i fornemme er der er mange lækre ting til stede i dag?) Den kostede kun 60 kr. og jeg tænker at det er en fin sag liiige af have ud over nogle skinny jans og en top. bare for at krydre det lidt.

Hvad siger i? Er der noget der frister?

 

i just bought
KLIK PÅ  BILLEDERNE FOR AT KOMME TIL PRODUKTET