iwannawear spring 15

 

Sunglasses / HERE – Lipstick / HERE – Jacket / HERE – Shirt / HERE – Bag / HERE – Culottes / HERE – Shoes / HERE

 

Sådan en kold og grå dag som i dag, tænker jeg frem på foråret og glæder mig som en gal! Forårets lys inspirerer og vækker mig om morgenen – og ikke mindst det at gå i skole mens fuglene synger! Ynglings forårstegn!

Sådan en dejlig forårsdag kunne jeg godt tænkte mig at hoppe i overstående outfit. Lyst og lækkert, det kan vi lide! Jakken (som ikke er læder – my mistake) er virkelig på min liste – den er lidt anderledes og lidt mere feminin, så det bliver en udfordring at inkorporere den i min stil, som jeg bedst kan lide er lidt drenget og fyldt med løse silhuetter. Sokker i skoene (synligt) er en dejlig trend, som jeg allerede dyrker en del! Tasken lever fuldt ud op til 70’er tendenserne som er super skarpe i både denne sæson men også næste sæson! Skisme lækkert altså! Jeg har faktisk haft øjnene på ret mange tasker her på det seneste – skal jeg vise jer lidt favoritter?

I må have en dejlig dag!

 

indlægget indeholder betalte links