Kan vi blive enige om at Emma Watson er noget af det smukkeste? Kig bare med herunder:

84093_52146_6398681080_7485_87109

For mig, minder Emma Watson om Hermione Granger – og så alligevel overhovedet ikke! Emma har den fine, elegante og stadig enkle stil. Hun virker som om hun har styr på det hele. Hun har lige afsluttet sit studie på Brown University, og det oven i film og forskellige arrangementer hun også har været med til. De sidste 2-3 Harry Potter film, var Emma lige ved at takke nej tak til, og lade en anden spille rollen som Hermione, men nej! Emma Watson har selv udtalt at hun ikke kunne bære at se en anden spille Hermione (jeg er helt enig!) Hun havde simpelthen for meget at se til ang. skole og skuespilleriet. Heldigvis kom hun jo tilbage, og fik sit skema på settet tilpasset til hendes skoleskema.

Emma har jo oprindeligt lysebrunt hår, men farvede det lysere til rollen som Pauline Fossil i “Ballet Shoes” og hun har til tider også haft en rødlig farve i håret. Emma har efterhånden været med i en del film. Selvfølgelig alle Harry Potter filmene (i alt 8 styks), men vi kan derudover også nævne: Ballet Shoes, The Tale Of Despereaux, My Week With Marilyn, The Perks Of Being A Wallflower, The Bling Ring, This Is The End og Noah. Dvs. 8 + 7 = 15 film (wuhuuu hun kan regne!!!)

Bare 24 år, og allerede sådan en stor karriere! Thumbs up! Jeg er vild med Emma Watson – Hvad siger I?

Lad jer inspirere af Emma, og smid en kommentar med jeres ynglings film med Emma Watson. Hvilken kvinde har I lyst til at læse mere om næste gang der kommer et “iconic women” indlæg?

 

Billederne er ikke mine egne