jacquemus ss16 5faves

Jacquemus er måske ikke det meste kendte brand i modeverdenen, men de gør sig dog bemærket og de er, in my opinion, noget så forfriskende og kreative. De har meget enkle og simple designs, som henvender sig til den modne karriere kvinde, som går op i at være velklædt og fashionabel på samme tid. Jacquemus er kendt for deres asymetriske looks, de skræddersyede suits og mixet af det grænseoverskridende og det klassiske.

Hos Jacquemus plejer modellerne altid at have et lille smil på læben, men ikke denne gang. Det siges at designeren bag, Simon Porte Jacquemus, har prøvet at forklare hvordan hans sind og hans tanker ser ud lige i øjeblikket. Usammenhængende, lasede, lappede og stresset, som også modeverdenen er. Kollektionen kaldte han for “Le Nez Rouge“, hvilket betyder “Den Røde Næse”, han siger at det er fordi han har været en del syg og har haft nogle personlige problemer at slås med. Hvis du spørger mig, så er har det ikke kun været en dårlig ting, når han kommer med så flot en kollektion bagefter!

jacquemusss16colors

Jeg synes egentlig bare at I skal have lov til at gøre dem samme som jeg – falde i staver over lækkert design (det er min favoritbeskæftigelse i VØ). hvis I får lyst kan i nederst på denne side (link) finde tidligere kollektioner fra Jacquemus. Bemærk lige at de mest brugte farver i kollektionen er præcis de samme som jeg, tidligere på året, spåede som efterårets farver. De kommer vist til at holde helt til sommer, og ikke kun til vinter – det glæder mig, for jeg er vild med den farveblanding.

KLIK DIG IGENNEM SLIDESHOWET HERUNDER: