Jeg er noget af en sucker for inspiration, helst i form af kolo-enormt lækre billeder. Og selvom skandinaviske chicks er skide flotte, så er de ved at være ret kedelige. I mean.. Jeg kan opstille et billede for jer som i med garanti har set 3 millioner gange før: i-woke-up-like-this/bolle-hår, læderjakke, grå tee, skinny jeans med ripped knees, Adidas Campus 80’s sneaks (i grå), meget enkelt make-up (if any?) evt. lidt messy, mindst to halskæder oven på hinanden.

Det er ved at blive kedeligt. Og mainstream. Meget mainstream. Og så er det faktisk heller ikke den bedste idé (det kan selvfølgelig diskuteres) at man som jeg, har mega smukke, åle-slanke ladies som forbilleder. Hvorfor? Fordi jeg ikke har nogen chance for at opnå deres udseende, it’s just not meant to be. Jeg har brede skuldre, stor barm og så er jeg mig selv. Jeg er ikke dem, og det skal jeg heller ikke stræbe mod.

Men hey, lang intro kort:

Jeg er VILD med det asiatiske look! De har noget nyt, noget anderledes over deres look, som vi fra vesten overhovedet ikke kan hamle op med! Det har bare dét der ekstra, og så kan man ikke sammenligne sig selv med de asiatiske modeller (WIN! nyd inspiration uden at få dårlig selvtillid, wuhu!) Så vær-så-god! En omgang laber inspiration i temaet; ASIA-TTACK (hvis I ikke fanger titlen, så beklager jeg mange gange min dårlig humor)

asiattack asiattack1