Jeg har været så heldig at få lov til at skrive lidt frem og tilbage med Cathrine Nissen, fra bloggen RockPaperDresses.dk. hvilket er en af de blogs jeg læser dagligt. Jeg synes at det var på tide at i fik kendskab (hvis i ikke allerede har det) til søde Cathrine, for når først du har læst med én gang – ja så vender du tilbage! Hver dag! Cathrine Nissen skriver om alt mellem himmel og jord – hendes farverige outfits, forunderlige tankegang, boligdrømme, hunden Frida og de elskede pruttejokes! Vi følger med, og vi elsker hende!

 photo dagens150814_7_zps51c52704.jpg

Herunder hører vi alt om voksne kvinders legetøj (Læs: moden), tøj kriser, veninderne og så fortæller Cathrine os omkring hendes yndlings mottoer. Læs med her og lær Cathrine Nissen (Rockeren) bedre at kende!

Heeej Cathrine
Tak fordi du ville være med! Vil du ikke lige starte med at fortælle mine læsere om hvem du egentlig er?

Oh jo, den er svær! Det der med at præsentere og sælge sig selv på få linjer. Jeg er 25 år, fra Fredensborg, som blev skiftet ud med Frederiksberg for seks år siden. Jeg har læst Film- og Medievidenskab i, hvad der synes som evigheder men er heldigvis snart i mål. Og så har jeg arbejdet på DR, som radiovært (kalder mig selv professionel snakker), i 3-og-et-halvt år. Hvilket minder mig om at tiden flyver! Jøsses! Jeg har en rigtig sød kæreste gennem godt syv år – vi mødtes i en musical, “Romeo og Julie”. Han var Romeo, og jeg var Julies veninde… Vi bor i et lille men dejligt hus med vores hund Frida. Og så har jeg bloggen ROCKPAPERDRESSES! En hobby gone deltidsjob, som jeg knuselsker. Et sted der rummer glimmer, tyl, Frida, storhedsvanvid, følelsen af at være det lille menneske, mad, venner. Det hele. Med de bedste læsere jeg kunne tænke mig! Det er det jeg skrev – professionel snakker! Kunne have nøjes med “Cathrine, 25 år, elsker tyl og skriverier”.

 photo p3_vaeligrt6_zps2e0079fc.jpg

Proffesionel snakker – wauw! Kan du ikke lige fortælle os lidt om hende bassen der ofte er model på din blog – hende Frida dér?

Hm, hvad kan jeg fortælle? Hun er hunrede procent min kærestes og min baby. Uden tvivl. Jeg har i årevis ønsket mig en hund uden min kæreste hoppede på. Han kan være lidt en nej-hat, den voksne i forholdet haha! Men så en dag spurgte jeg; “hvorfor egentlig?”. Hvorfor egentlig nej altid? Og da han ikke rigtig kunne komme med en god forklaring, så foreslog jeg, at vi skulle tage og kigge lidt på hvalpe. Hvis det endelig skulle være, så skulle det være en mops – min kæreste har alle dag været vild med sin storebrors. Og det gjorde vi, kiggede på mopser. Vi så ét kuld på Fyn og forelskede os i Frida – den tykke i kuldet. Hun er verdens bedste hund, og jeg kan blive helt ked af, at hun ikke skal være en del af familien for evigt. Hun er min anden store kærlighed. Det kan en hund sagtens være!
 photo ro_1_zpsa0dff201.jpg

Frida er da også så kær! Charmetrold! Nå, Cathrine. Du er jo lige fyldt 25 år – og du er stadig skide skøn! Jeg er nysgerrig – hvor lang tid har du blogget?

Tak, det var da heldigt, haha, 25 er jo ungt Du er nu sød. Jeg har det skønt. Bloggen har levet i… Vi er på vej mod de tre år! Til november er det tre år. Det er gået hurtigt! Hvor længe har du haft din blog?

Jeg tror at jeg har blogget i ca 2 år (on-off i det første år på to forskellige blogs), men her på Stinus It er det over et år siden jeg startede bloggen op. Det var i Januar 2013! Du har nogle dejlige blogger-veninder, er det ikke rigtigt? Der var i hvert fald både en Acie og en Kat med til din fødselsdag. Fede balloner i øvrigt! Mødte du pigerne igennem bloggen eller?

Din blog ser så prof ud, jeg er meget imponeret! Og så så jeg, at du går efter 5 A-fag – det havde jeg også, men fik alligevel den hvide hue. Snydt! Tak, jeg var også svært glad for de balloner! Pigerne har jeg mødt gennem bloggen. Bloggen fylder efterhånden meget, og er blevet et lille deltidsarbejde – ikke lønmæssigt men timemæssigt. Så er det fint at have fået gode kolleger, så det hele ikke bliver dagslangt navlepilleri. Kolleger, som dyrker deres arbejde ligeså passioneret som mig. Det er inspirerende! Hvad laver du ved siden af blog og gymnasiet?

Hvor er det fedt at du har veninder der har den samme passion! Jeg går til dans, arbejder på Bones, tager billeder og så blogger jeg – mest for at komme ud med alt den inspiration. Jeg bliver helt overbegejstret og føler mig stresset hvis jeg ikke får delt ud af inspirationen. Lige så snart jeg skriver det ned og noterer så bliver jeg helt rolig igen! Hvad med dig Cathrine? Hvad laver du når vi ikke ser dig på bloggen?

Du lyder som om du har travlt! Jeg arbejder rigtig, rigtig meget, og så læser jeg stadig på uni. Rundt om bloggen er der også meget at passe – billedredigering, møder, arrangementer, mails. Og når der så er tid i kalenderen, så er det familien der står for skud og vennerne. Dem jeg holder allermest af. Hvis ikke jeg boede med min kæreste ville vi sikkert heller ikke ses meget.
 photo dagens190614_4_zpsda7b8a2e.jpg
Hårdt program! Men bare det er noget du brænder for, så går det nok. På RockPaperDresses ser vi jævnligt til dine outfits. Der er fyldt med farver og tyl, som du selv siger. Har du et favorit outfit – et outfit som bare fungerer altid, også i krisesituationer som “i-have-nothing-to-wear”-dage?

Hm, det er godt spørgsmål, Laura! Jeg har aldrig tøjkriser i hverdagen. Tøj er jo bare leg; at famle sig frem og prøve noget nyt af. Jeg har efterhånden en ret solid garderobe, så jeg altid kan pynte mig på en tirsdag med perlejakke, en lækker silke-t-shirt osv. Generelt ligger tøjkriser ikke til mig, for jeg elsker alle stykker i mit skab og giver mig ikke kriser, men jeg kan godt føle mig usikker, måske. Hvis jeg skal til et fint arrangement, hvor jeg ikke er hjemmevant kan jeg blive usikker. Men det er vist ikke tøjet men mere mig selv, der bliver nervøs over det uvante. Dér synes jeg, det er vigtigt, at jeg får noget tøj på, som jeg er tryg i, føler mig godt tilpas i. Hvor jeg er smart men ikke larmer vildt meget, så jeg ikke får utilsigtet opmærksomhed. Og der har jeg én kjole som har virket gang på gang på gang. Den har været på til utal bryllupper; min fars, min svoger og svigerindes, til bryllup hos venner i USA. Og så til en lang række af andre fester! Den er tussegammel, købt på Trendsales og er fra Acne: http://rockpaperdresses.dk/dagens-tvungenhipster/

Det er også en lækker sag! Jeg er sikker på at der er en bunke piger der misunder dig, ang. din mangel på tøjkriser. Inden jeg siger farvel og tak til dig, så vil jeg meget gerne høre om du har et motto eller et citat du prøver at leve efter (så vidt som det er muligt)?

Hm, jeg tror bare det handler lidt om at tænke, at det bare er tøj. Finanskrise, oliekrise – dét er kriser. Det er jo bare tøj, og ofte er det andres meninger vi frygter, tror jeg – “kan de mon huske jeg havde denne kjole på forrige gang også?” eller “tænk, hvis de synes, jeg er XXX…” – det foregår i vores hoveder, der er jo ingen, der tænker “GUD hvor kikset! Den havde hun også på forrige-forrige gang jeg så hende! Tøj og tasker og makeup – det er voksne damers legetøj, så hav det sjovt. Det prøver jeg på, og så udebliver de værste kriser.

Og så et motto! “Kun med hjertet kan man rigtig se, det væsentlige er usynligt for øjet” – det er fra Le Petit Prince, som jeg elsker meget højt. Og så har jeg også en ting med lykken; “Mange mennesker forsømmer den lille lykke, mens de venter på den store”. Det handler jo bare om at se lykken i det små i stedet for hele tiden at drømme videre mod det næste. Det kan jeg være slem til! OG jeg har endnu en favorit; “Everything will be okay in the end, if it’s not okay it’s not the end”. Alle tre cirkler lidt om det samme; at være i nuet, at være ægte og at tage alt et skridt ad gangen…

Det lyder som 3 gode mottoer at koncentrere sig om. og med disse tre er det tid til at sige MANGE TAK. Jeg har fundet af så meget mere omkring dig, og det håber jeg også at mine læsere sætter pris på!

Tusinde tak fordi du havde lyst til at snakke med mig Laura, det sætter jeg kæmpe stor pris på. Jeg glæder mig til at læse med videre i dit univers!

Jeg håber at i fik lige så meget ud af det her som jeg gjorde – fedt fedt fedt! Og tilføj da lige RockPaperDresses til din daglige blog-læsnings-liste! Læs og følg med Cathrine lige HER og så må jeg vist heller sige TUSINDE TAK til dig Cathrine!

Vi ses snart igen!

 photo dagens290614_6_zps60eb779e.jpg