I kender sikkert alle sammen til de kendte ‘love-tags‘ fra Jane Kønig, men måske har I også haft tanken om at de er en smuuule dyre? Det har jeg i hvert fald. Derfor blev jeg også enormt glad da jeg fandt ud af at de nye smykker på Hvisk er LETTER PENDANTS. Og den billige af slagsen, fra 130 kr. pr. stk. Find hele udvalget her.

Letter pendants big

Jeg har én gang før købt et letter pendant på ebay, men det var simeplthen så dårlig kvalitet af de “rustede” op og farven forsvandt efter få dage. Det er dét, jeg er vild med omkring Hvisk’s smykker; De er smukke, de er billige OG så er det kvalitetssmykker, hvilket er utroligt vigtigt for mig.

Mine smykker skal kunne holde til lidt af hvert, for jeg har dem altid på. Når jeg sover, er i bad, træner, arbejder osv. Det er bare enormt vigtigt for mig, at jeg ikke render rundt med ringe jeg skal tage af før jeg vasker mine hænder, eller noget lignende. Har I det også sådan? 

Anyways, jeg har lovet mig selv at bestille et letter pendant hjem når lønnen tikker ind – men hvilket bogstav? L – for Laura? A – for Augustinus? Eller måske X – for den kærlighed jeg endnu ikke har mødt? Jeg har ingen anelse, haha! Jeg skal nok vise billeder, når jeg modtager det.