how to style julie sandlau
LINKS HERE:
Jeg går med min dåbshalskæde, med lille hjertevedhæng, om halsen hver dag. Derudover har jeg også 2 sølv ringe på – også hver dag! Med hver dag, mener jeg HELE TIDEN. Sover med dem på, går i bad, laver mad osv. Det er derfor også super vigtigt for mig, at det er ægte sølv (eller guld). Jeg har været igennem min periode med grønne fingre, på grund af ringe fra high-street butikkerne, og jeg må ærligt indrømme at det har været spild af penge, for de er altid gået i stykker 2 uger efter…

For mange piger er smykker en rigtig god måde at krydre sit look. Det at dresse hverdagens look op, så det kan bruges til fest, er noget jeg er stor tilhænger af! Et par øreringe, og så blev hele looket lidt mere glamurøst!

I blandt mange smykke-elskere er Julie Sandlau et velkendt navn! Jeg er selv rigtig vild med de fine og enkle armbånd fra Julie Sandlau, som er både fine og feminine uden af være for larmende. Julie Sandlau, herself, beskriver smykkemærket sådan her:

Julie Sandlau’s filosofi er at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker som følger tidens trends på en klassisk og forfinet måde. Hvert smykke udtrykker sofistikation og elegance med en reflektion af vintage skønhed. Den sjæl som karakteriserer hver af Julie Sandlau’s kollektioner er simpelt og elegant design, udtrykt gennem tidløse silhouetter. Udtrykket er feminin skønhed som karakteriseres ved gedigen håndværk ved brugen af Sterling sølv, 22 karat guld belægning og ædelstene.

Det er noget jeg kan nikke genkende til, for det er lige netop sådan jeg opfatter Julie Sandlau. Moderne, dog klassiske, smykker. Simpelt, stilfuldt og kvalitet – det er noget alle kan lide!
Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med JulieSandlau.com
Alle meninger er, som altid, mine egne