Skærmbillede 2014-11-19 kl. 15.22.05

Det er ingen hemmelighed at jeg er en absolut kaffetosse! Jeg mener – på min instagram profil består 2/5 af billederne af en kop kaffe! Så da jeg læste lidt om en coffee-lover-test på Couturekulten.dk, så blev jeg da liiige nødt til at se hvad jeg var for én – i hvert fald efter deres mening.

Så altså jeg er “downtown girl” – og det indebærer at være viiild med latte macchiato. Well, you got that right!

Den siger også:

at jeg har skabet fyldt med sort, hvidt og gråt tøj – TJEK, jeg har netop modtaget en pakke fra Asos med en lækker hvid  jakke faktisk!

at jeg har skufferne fyldt med vintage solbriller og bælter – NOT, men hvis de havde skrevet tasker og tørklæder, så havde de ret.

at jeg fredag aften helst vil til pladerelease, fernisering på et galleri eller til koncert – KINDA, jeg var til Ed Sheeran koncert i sidste uge, men ellers så tror jeg nu jeg ville foretrække min seng og min computer.

at jeg er vild med kaffesmagen tilsat lidt mælk – TJEK, for det er rigtigt! Jeg eeeeeelsker det jo altså!

at jeg nyder kaffen på min stamcafé med en veninde – KINDA, altså hvis det ikke var fordi jeg passer på pengene, ja så var det nok helt sandt. Faktisk skal jeg senere i biffen med min veninde Laura, og så nyder vi da lige en kop kaffe på Starbucks inden da.

 

Tjek dig selv lige HER!

 

og inden i tænker – woooow sponsoreret indlæg, så NEJ, jeg kan bare godt lide kaffe!

Hav en dejlig onsdag! (siger I det egentlig ååånsdag eller oooonsdag???)