LB_004

Jeg sidder og er igang med min sædvanlige blog-vandring – som jeg vandrer igennem flere gange om dagen – jeg lander hos Nemesis, Babe (som er en KÆMPE stil inspiration) og hvad er det jeg ser? Et blogindlæg om knitwear-designeren Lærke Bagger. Jeg har utroligt nok ikke hørt om hende før. Utroligt, fordi hun burde være meget mere kendt og anderkendt som designer. Pigen har virkelig talent for sit fag! Hun formår virkelig at få pimpet den ellers ret kedelige strik op – og det ved hjælp af perler, glimmer, mønstre og anderledes måder at sy på!

Jeg får sådan en lyst til at klæde mig i masser af strik med perler på, når jeg ser disse billeder – gør I også det?

 

Through_the _never_setup3_01Through_the _never_setup6_01Through_the _never_setup1_01LB_054 LB_028  LB_058 LB_063 LB_072  2aklänning3hoodie+klänning2