BARCELONA

 

SÅ blev det officielt skolernes sommerferie – og selvom jeg egentlig har haft læseferie siden 20. maj, og sommerferie siden onsdag i sidste ude, jamen så tillader jeg mig alligevel lige at fejre det lidt. I år går turen for mit vedkommende til Spanien. Først Barcelona for lidt storbyferie og bagefter ren afslapning i Tossa de Mar (en by nord for Barcelona, langs kysten) – sol, sommer, strand og by, vi skal opleve det hele! Faktisk har vi booket (aka mine forældre har betalt, jeg nikker og smiler) en tur med luftballon – hvor fedt bliver det ikke lige? Jeg glæder mig så meget!

Så nu er det jeres tur! Hvad SKAL man se/opleve/besøge/spise/drikke i Barcelona? – jeg har efterhånden skrabet ret mange spisesteder ind, men hvis I har noget at byde ind med, så skal I ikke holde jer tilbage. Er der noget i Barcelona som er “noget man bør se”? Lidt á la Eiffeltårnet i Paris (for guds skyld, den misser man bare ikke hvis man er i Paris!)