Jeg indrømmer det gerne: Jeg er ULTRA fan af serien FRIENDS! I mean – who isn’t?

Så til jer der ikke har set friends, eller ikke lige er sååå fanget af det – too bad. Det her indlæg er ikke for jer, med mindre i køber alle sæsonerne og ser dem LIGE NU!

Til mine fellow-fan-buddies:

SJOVE, DEJLIGE, LABRE OG IKKE MINDST EKSTREMT SØDE LINKS TIL JER!

(bare klik på billederne for at komme til det sjove)

Skærmbillede 2014-10-18 kl. 23.36.47Jeg morede mig, tudede lidt at det melankolske i det, grinte lidt mere – irriterede mig lidt over reklamerne der kommer hver andet klik – og så trak jeg på smilebåndet igen og igen og igen!

Skærmbillede 2014-10-18 kl. 23.34.51

Jeg fandt en FRIENDS SHOP – vil nødig vise min bitchy side men: OMG HVOR NICE ALTSÅ!!!!! Det er jo totaalt internt for friends nørder – LOVE IT!

 

Skærmbillede 2014-10-18 kl. 23.40.45

 

De 50 bedste citater fra friends – ja tak! No shit about that! De er reset så sjove!

 

Skærmbillede 2014-10-19 kl. 00.21.40

 

26 minutter i alt. Efter 5 minutter ved du alt om hvordan de fik rollerne. Efter 10 minutter er du helt forelsket i Monica og Chandler. Efter 13 minutter ved du alt om hvordan det var at Phoebe klarede graviditeten. Efter 16 minutter sidder duog smiler over Joeys kommentarer “How are you doing” osv. Efter 19 minutter er du inde i hele dramaet omkring “We were on a break” og hele Ross og Rachel verdenen. Efter de sidste minutter af den i alt 26 minutter lange film, er du heeelt tudefærdig (ok måske ikke helt) over at det er slut!

 

Skærmbillede 2014-10-19 kl. 09.26.46

Hvis du ikke har fået nok af den sidste video, ser der her en video på 1,5 time! Jeg har set den, og jeg synes det var det værd. Man hører lidt om deres planer fremad, hvad de lavede før friends osv.