3 PLAYLISTS ON SPOTIFY

Jeg er, som de fleste andre, helt vild med musik! Så jeg tænkte at jeg ville dele min ynglings playlists med jer – ikke mine egne, men min kusines lister. Hun har et (hvis man kan side det) talent for at finde lækker musik! Vi har ret ens musiksmag, så når hun finder noget musik hun kan lide, så kan jeg 90% fa tiden også. I øjeblikket er det disse 3 playslists jeg hører hele tiden!

1. ON TOP

Når du enten er i godt humør eller gerne vil være det, er det her hvad du søger! Der er både hits som alle kan synge med på, men også ukendte skatte at opdage.

 

2. 55% FLØDE

Hvorfor 55% ? Fordi det er lækkert! Det er lækker, blød og rund musik. Sådan noget musik der bare er slik for øret og mit musiske hjerte. Deriblandt Agnes Obel, Gavin Degraw, Sia, Ed Sheeran og selvfølgelig John Mayer.

 

3. FLYVENDE

Når du skal skrive opgave, sidder og stener på computeren, har en sløv aften eller ja – når du har brug for musik der er så let at gå til at det nærmest “flyver” ind i ørene på dig!