I går faldt jeg over en single fra Dan Firth, og jeg faldt pladask for den! Muy bien! Dan er fra Danmark, men har brugt de seneste 3 måneder på at spille koncerter, filme og indspille sin nye single i England. Jeg skrev med det samme til Dan og spurgte ham om jeg måtte få lov til at høre lidt om tankerne bag sangen – OG – om jeg måtte dele det med jer! Han var så sød at sige ja! Så nu skal i bare høre…

Sangen, Happy, blev offentliggjort d. 12. december, og d. 15. kom videoen ud! Dan har fået hjælp til at filme den, men har selv redigeret det hele sammen. Hvis i lige trykker play her – ja så kan i læse videre og nyde musikken på samme tid! Win-win!

Sangen handler om at komme ud af et forhold og vide, at selvom savnet og de hårde tider har ramt en, så kan det være, at man går bedre tider i møde. Når man er i et forhold med en person, er det ikke altid, at forholdet gavner begge parter, og derfor er man ofte nødt til at gå fra hinanden, for at finde frem til de gode tider i ens liv igen og vide, at man på længere sigt kan blive glad igen.

Jeg er vild med den blanding af det nostalgiske, det opmuntrende og hans musiske talent – og så det faktum at sangen er en anderledes måde at høre feel good musik på! jeg har hørt den 3 gange nu, og jeg ELSKER den (og nej – vi snakker ikke overdrivelse her!)

Jeg blev inspireret af egne erfaringer, altså at komme ud af et forhold og mærke savnet og alle de negative ting… Men af person er jeg meget optimistisk, og jeg prøver som regel at se positivt på alt hvad jeg oplever, derfor kom min break-up sang altså til at hedde ‘Happy’. Musikalsk blev jeg inspireret af blues-akkorder og artister som John Mayer og Jason Mraz.

Dan Firth har spillet guitar siden han var 14 (no wonder it sounds so good!) og sunget lige siden han var lille. Han begyndte først at optræde for folk da han var 16-17 år.

Over de næste fire uger udgiver jeg fire nye sange – en ny for hver uge med tilhørende video.

Tro mig Dan – jeg følger med og glæder mig til de næste sange! Hvis bare de er halvt så gode som den her, så er jeg lykkelig!

Har du også lyst til at følge med i Dan Firth’s musikalske karriere? Så hop ind på DETTE LINK og følg ham på Facebook!

Hvis du er lige så vild med sangen som jeg, og ikke lige er så priviligeret med spotify premium, så kan du også købe sangen på Itunes til sølle 8 kroner – det har jeg gjort!

GLÆDELIG JUL

Skærmbillede 2014-12-23 kl. 16.16.04