DISCLAIMER: Jeg har modtaget ringen fra LouiseKragh.dk gratis, imod en anmeldelse af ringen og shoppen her på bloggen. Jeg står ved alle udsagn, da de er mine egne. Jeg er ikke blevet betalt direkte for dette indlæg, men det er sponsoreret i form af ringen. 
louise kragh1

Enamel Ring fra Louise Kragh

Godaften de damer – og evt. herrer?

Var der nogen af jer der fik fat på noget fra BALMAIN X H&M kollektionen? Jeg gjorde ikke, selvom jeg brugte 3 kvarter på at vente og bøvle med at komme ind på siden. Da jeg endelig kom ind, fik trykket det item jeg ville have i kurven, så lukkede siden selvfølgelig ned igen… Nå men det er faktisk slet ikke det vi skal snakke om nu!

Kan I huske da jeg teasede om et nyt smykke på min hånd? Well, det smykke er fra Louise Kragh og er noget så smukt. Jeg har fået ringen: ENAMEL i rhodineret, for at give det lidt kant, men jeg er også helt vild med den guld version som er elegant og feminin. Ringen er ment som en led ring, eller som jeg har brugt den – til lillefingeren. Den er justérbar, og i god kvalitet – vigtigt!

Hos Louise Kragh er smykkerne håndlavede i Århus, hvilket sikrer kvaliteten og gør smykkerne mere personlige – som om ringen er lavet til lige præcis mig – og så er det jo altid en god idé at støtte dansk håndværk. Men nu er det jo ikke kun ringe Louise Kragh har! Herunder har jeg samlet mine øvrige favoritter – hvilket smykke er dit yndlings?

raw diamond necklace // matt pearl ear stud // freshwater pearl ear stud

LOUISE KRAGH FAVES