I sommerferien i år gik turen vidt omkring. Først tog vi til Innsbruck, i østrig, et par dage for at shoppe amok. Derefter gik turen mod italien på vores yndlings campingplads. Da det regnede enormt meget hele tiden, ja så endte vi med at pakke sammen og køre hjem igen, efter blot 4 dage. Efter 1 dags afslapning der hjemme om lørdagen, tog vi om søndagen videre til Ålborg og fløj til Mallorca! Og der var vejret heldigvis godt!

Jeg har samlet sammen hele ferien på gode tips til innsbruck og Palma på Mallorca. Mest shopping tips, men også omkring lidt godt til ganen. Denne gang handler det om LUSH i INNSBRUCK.

De såkaldte Bath Bombs, som bruges i karbad til at sprede duft, sæbe og andet spændende.

Min mor og jeg traskede rundt i den glatte gågade med en dårlig paraply og regnen silende ned, så jeg endelig Lush. Én af de butikker jeg havde glædet mig meget til at se! Vi fik kæmpet os overvejen, trodsede alle vandpytterne og fik våde tæer, og smuttede så ind i Lush som to fordrukne mus. Heldigvis var det ikke noget ekspedienterne sagde noget til, de var bare glade for at der endelig kom nogle ind i deres butik! De spurgte om vi kendte til Lush, og det gjorde jeg jo egentlig, men kun i meget små mængder. Jeg havde hørt om deres Bath bobs, men anede intet omkring resten af butikkens indhold. Efter den erkendelse tog den uerfarne ekspedient os (mentalt) under sine vinger og guidede os igennem hvad de forskellige ting var. De havde opstillet små kar med vand rundt i butikken, så de straks kunne vise os hvordan man gjorde. Det tilbud benyttede vi os af og jeg fik prøvet noget ansigtsscrub på håndryggen, og min mor en bodyscrub og en bodybutter. Det var overdrevent lækkert! Så vi købte hver især det vi havde prøvet, og jeg endte derfor med at have en sød lille pose med 2 skønne produkter med hjem!

De sælger også sæber, så man betaler pr 100 g. Cool nok faktisk – de duftede SÅ godt!

Disse Body butters gnubber man bare direkte på huden. Den varmes op ved bevægelsen og derved “smelter” noget af cremen af på din hud. Fordel cremen med hænderne – så bliver det mere ensartet.

Og hvad var det så jeg købte? En ansigtsscrub (som også kan bruges på resten af kroppen) lavet af mandler og lavendelolie mm. og en tonic med rosenvand. Scrubben, der hedder Angels On Bare Skin, kan i finde lige HER – Tonic’en, der hedder Eau Roma Water, kan i finde HER. Jeg kan Anbefale begge ting meget varmt! En anden ting jeg kan anbefale er at komme og besøge en af deres butikker – det får du så meget mere ud af! Ekspedienterne er altid søde og klar på at vide dig de forskellige ting. Det er meget nemmere at overskue hele udvalget i butikken i forhold til på deres netbutik – specielt hvis man er ny i Lush-verdenen.