Efterskoleåret er slut, men heldigvis har jeg minder for livet! Én af de minder er RE ROCKS, Ringe Efterskoles mini-festival. Det var sådan en dejlig dag!

Flere dage inden blev min veninde Sofia (omtalt som sof) spurgt om hun ville tegne et logo til festivalen, som skulle bruges til plakater og til et kæmpe banner der skulle hænge på scenens bagtæppe. Behøver jeg at skrive at hun sagde ja? Sof er skide sej til at tegne så det skulle hun nok kunne klare. På en eller anden måde blev jeg viklet ind i planerne, og lige pludselig var jeg midt inde i det hele.. Jeg gav lidt ideer til motiv og farver, men sof var “kaptajnen”. Det var hende der kunne tegne – ikke mig!

Nå men vi gik så endelig igang med at spraymale banneret med det samme logo/motiv, og fik også lavet to “side”bannere.

IMG_3955

IMG_3973

IMG_3976

IMG_3983

IMG_3989

IMG_3995

IMG_4004

IMG_4018

IMG_4021

IMG_4024

IMG_4035

IMG_4050

 

 

 

Jeg lover at der kommer flere billeder fra selve dagen og scenen, og faktisk også en lille video.

Hvad synes i om bannerne?