(skrevet i fredags)

 

I skrivende stund sidder jeg i toget – omkring Slagelse – på vej hjem fra modeuge. Det har været min første modeuge, og desværre havde jeg kun tid til 2 dage, men til gengæld var det to gode dage!

IMG_8773IMG_8780IMG_8935

I går (torsdag) var jeg til FASHION HONG KONG show, som var absolut fantastisk at opleve! Jeg startede med at sidde ned, som alle andre, men endte med at rejse mig op for at få taget nogle bedre billeder. Efter højst et halvt minut stående, tilbød de mig at stå på podiet sammen med alle de professionelle fotografer – starstruck? JA TAK!

IMG_8817

Caroline H, Scoop Models

Min veninde Caroline er model hos Scoop Models og gik showet. Så efter showet hoppede vi om backstage, hun fik sagt farvel, og så tog vi på Baresso og fik lidt lækkert. Vi var inviteret til et event, som viste sig at være ret dødt, så vi tog en tur på strøget i stedet.

IMG_9460

Nina, CPH Wolves

IMG_9494

Nadia, CPH Wolves

I dag (fredag) mødte jeg kl 8 ved The Stock Exchange / Børsen, da jeg skulle hjælpe til som ‘dresser’ under FASHION COLLECTIVE CPH’s show som startede kl 10. Jeg fik tildelt en model – Nadia fra CHP Wolves, super sød pige! Hun fik prøvet tøjet på, fik skiftet og fik rettet håret tusinde gange. Vi snakkede med de andre modeller, designerne og de andre backstage. Og hey – der var masser af god kaffe!

IMG_9541

Laura, CPH Wolves

Min veninde Laura, som også er signet hos CPH Wolves, skulle gå showet, så hende fik jeg også snakket med.

Der var nogle af pigerne som ikke havde gået så mange shows før, så de var ret nervøse. Skoene passede ikke helt, så der blev puttet lidt papir i, kjolen fik syet knappen i et andet sted og to modeller (eller flere) byttede outfits 2 minutter inden show-start – der var en smule stress på, men omvendt var det simpelthen så fedt at opleve.IMG_9535

IMG_9568