Jeg er ved at have været godt og grundigt gennem netflix lageret. eller.. ej det er jeg jo nok ikke, men jeg er nået omkring de ting jeg har interesse i eller om. Jeg trænger til nye film at se – måske gør i det også? Så her kommer en masse film og tv-serier som er enten sjove, romantiske, vilde, dramatiske, sørgelige eller måske det hele blandet godt sammen! Har I en god idé til noget som jeg skal se? Smid en kommentar (jeg er næsten desperat..)

Jeg har prøvet på at vælge nogle nye, nogle kendte, og nogle klassikere – så hvis i kender dem, ja så kan i jo fortælle os andre hvad I syntes om dem.

 

FILM

film2

1. THE GREAT GATSBY

2. FRIENDS WITH BENEFITS

3. SILVER LININGS

 

film1

1. SAFE HAVEN

2. TAKEN

3. PS. I LOVE YOU

 

SERIER

serier1

 

1. FRIENDS

2. GLEE

3. HOW I MET YOUR MOTHER

 

 

 

 

 

serier2

 

1. MODERN FAMILY

2. WHITE COLLAR

3. LIFE UNEXPECTED

 

Hvilke af dem kender I?