Skærmbillede 2015-11-28 kl. 12.11.35

Så skete det! Jeg har fået min egen lille mini shop hos Hvisk, som belønning efter en stylingkonkurrence – det er simpelthen for fedt!

Jeg håber i lige vil kigge forbi min shop og se hvilke favoritter jeg har udvalgt til jer – som jeg har nævnt før så er jeg vild med Wave ringene og Triumph ringen (jeg har allerede to af hver slags, hæhæ). Derudover er jeg faldet pladask for Darling Hoops – feminine i guld, minimalistiske i sølv og rå i rhodium.

<

p style=”text-align: center;”>Det er altså en skide god idé at købe julegaverne allerede nu, for så slipper du for last-minute-panic og fejlkøb osv. Et par øreringe til mor, en ring til veninden, en halskæde til kæresten – og du får det hele på Hvisk.

For at gøre det ekstra nemt for dig når du skal købe julegaver, så har Hvisk lavet en lille guide. Hvis du får brug for at sende smykket retur eller blot vil bytte den til en anden størrelse, så er det super nemt at sende smykket retur. Der står også lidt omkring hvornår man senest skal bestille smykker hvis de skal nå frem før jul og meget mere. Find Jule-guiden HER.

SAVE100DKK

*gælder resten af november måned