Så. Nu er jeg 17. Det føltes ærligt talt ret meget som for 3 dage siden, da jeg var 16. Det er egentlig en underlig måde at måle ens alder. man går fra at være 16, til at være 17 på et minuts ændring. Men omvendt, det ville være trættende i længden hvis jeg skulle måle min alder i dage, eller timer – eller uger for den sags skyld. Månederne.. Ja det bruger man åbenbart kun i de første par år af livet. 23 mdr. Ikke bare 1 år og 11 mdr. eller snart 2. Nej. 23 mdr. Selvfølgelig. Det værste ved at fylde 17, er at der ikke sker en disse. Vi ved det allesammen. 16 år – wooow jeg kan købe alko! 18 år – woooow jeg må få mit kørekort. men 17. Lige midt i mellem, og man får lov til absolut ingenting. Hmm…

Dog havde jeg en dejlig dag. Jeg havde inviteret klassen på stranden, men vi endte bare hjemme hos mig i haven, da vi var lidt nervøse for vejret. Det viste sig heldigvis at være ganske fornuftigt – altså vejret. Sol og vind – en smule køligt, men hyggeligt. Min mor havde lavet “surprise” lagkage, da vi kom hjem – hun havde også være lidt mystisk, så jeg tænkte nok at der var noget i gærde… Vi grillede pølsebrød (som var bagt i forevejen, meget vigtig detalje) og ristede skumfiduser på en-gangs-grill. Sad og snakkede, hyggede, grinte, faldt i staver, fejrede sidste skoledag og nød hinandens selvskab.

I dag tager jeg mod staden, CPH / KBH eller hvad I nu kalder byen. Jeg skal bruge tid med min kusine, købe nye bukser, fordi.. ja det kan I læse her. Jeg skal nyde byen, udforske nye steder, drikke kaffe, spise på Papirøen (fordi det er the best place to eat!) Og så skal jeg til fredagsrock i aften i Tivoli. Scarlet Pleasure og Julias Moon spiller – do I need to say anything else? 

Jeg tænkte på om I kunne tænke jer en lille mini guide til København? Sådan noget med mine ynglings steder at spise, kaffesteder, shoppinggader osv. sådan lidt småting.

Jeg ved bare at da jeg skulle til København for et halvt år siden, så googlede jeg noget med places to see, mini-guide osv. Sådan nogle insider tips (på den billige side at budgettet for studerende. Jeg fandt ikke særlig meget, så jeg tænkte at der måske var brug for det? Om I så skal til København i næste uge, næste måned eller næste år – eller måske ved du ikke om du skal, jamen så har jeg lidt tips til jer.

IMG_0373