multicolored

 

Jeg er stolt af at præsentere mine til dags dato YNGLINGS sneakers! Jamen kig lige på dem! Jeg eeeelsker dem! I forlængelse af mine kjoler og deres navne som lægger sig op ad dyrenavne, så tror jeg at mine sko får navne fra vejret eller naturen. Jeg har i forvejen Lynet (Adidas ZX Flux lightning) og nu har jeg så også Regnbuen. Er det mon lidt for plat? Måske, men jeg tager chancen!

Det er åbentbart en slags limited edition, i form af at de kun sælges i Europa. Jeg har læst diverse steder at amerikanerne var desperate for at få et par, så desperate at flere tog til Europa for at købe dem. Det må have været sneak-freaks, ligesom mig.

De er svære at finde online, så jeg kan kun give jer henvisninger til fysiske butikker. Jeg købte dem selv i Nike afdelingen i Kolding Storcenter, men jeg så dem også i en butik på Strøget i København – dog er jeg i tvivl om hvilken butik. Måske Naked, eller Footlocker.. Det er det bedste jeg kan give jer.

Hvilke sneakers er jeres ynglings?