1

Jeg har prøvet noget nyt denne gang, i forhold til mine andre stylings, som plejer at være ret neutrale ang. make-up. Jeg tænkte at jeg ville prøve noget nyt og anderledes, så jeg smurte hele mit ansigt ind i guld øjenskygge med masser af glimmer. Jeg var et syn for guder (eller bare nogen der er glade for glimmer, haha). Det er måske lidt svært helt at fange de guld detaljer på billederne, og jeg er heller ikke helt sikker på at det var en god idé – men man må jo prøve sig frem. Jeg følte mig lidt som en julekugle, der snart skulle hænges på juletræet…

Jeg er helt vild med de to ringe på min ringefinger, som spiller godt op imod hinanden og også er super smukke hver for sig. Specielt Delight Diadem ringen er jeg helt tosset med – både i 14 karat guld, sølv og rhodium! Jeg er ikke bleg for at blande mine smykker på tværs af farve, form og udtryk – det gør det lidt mere sjovt, ikke at sætte nogen regler.

Hvis du vil købe dine julegaver (til din mor, veninde eller dig selv) på Hvisk, så kan jeg anbefale at tjekke guiden her ud. Der bliver du forklaret lidt om seneste bestillingsdato for at få gaven inden jul og hvornår man senest kan returnere smykket (hvis størrelsen skulle vise sig at være forkert eller hvis modtageren heller vil have et andet smykke).

Her på billederne har jeg  følgende smykker på:

Øreringe: 

Darling Hoop Earring Fine Medium Gold

Ringe:

Basic Wonder Ring Medium Gold

Wave Single Zirconia Ring Silver

Wave Ring Gold

Delight Zirconia Ring Small Grey Rhodium

Delight Diadem Zirconia Ring Silver

2