Bubblyworld

Halløj kære læsere! Jeg har leget lidt med mine stylings på et andet niveau end ellers – det er blevet lidt mere grafisk og spiller mere sammen med baggrunden. Jeg er ret vild med hvilken effekt det skaber.

Fx Earthquake herunder, hvor Bubble ring small i grå (selvom den egentlig ikke er så grå endda) er gengivet mange gange, og bugter sig med det mønster der er tegnet under. Det minder mig lidt om et bjerg, noget ustabilt og dermed et jordskælv.

Jeg er også ret vild med den nederste styling – Pink On Pointe – hvor der virkelig spilles på kontraster og linjerne i billedet. Smykkerne der optræder på stylingen er alle fra Dimond silhuette serien: Halskæden kan i finde HER, de store øreringe HER og de små øreringe HER. Super smukke smykker som virkelig er gode detaljer i dit outfit.

Hvis du har overvejet at købe ét af Hvisk smykkerne, men er i tvivl om enten det ene eller det andet – så er der hjælp at hente! Der er nemlig FRI RETUR hele Oktober måned, hvor Hvisk fejrer stylisternes 1 års fødselsdag.
earthquake PARTOFTHEBUBBLE pink on pointe