Så altså – jeg gætter på at de fleste har lidt af en tøjkrise specielt når man snakker nytår! Hvad er for lidt og hvad er for meget.. Det er jo lidt af et virvar…

Nu kan jeg jo kun snakke for mit eget vedkommende, men jeg har det i hvert fald lidt splittet omkring nytår. Det er lidt fesent… i hvert fald i Kolding.. Det handler om at blive mest fuld hurtigst, og så bruger man ellers resten af aftenen på at tude over et eller andet man gjorde eller ikke gjorde i det seneste år…

MEN – hvad gør vi så for at pifte nytårsfesten op? Vi tilføjer GLIMMER, FARVER og LÆKRE DETALJER til vores outfit! Og hvordan gør man så liiiige det? Du kan enten gå all in på guld og glimmer og høje hæle osv osv osv. Men hvis det ikke lige er din stil, så kan man også godt nøjes med detaljerne! Skoene, tasken eller læbestiften! Kig med, så guider jeg dig igennem det!

c800x770Shop collagen:

Nytåret er en god anledning til at hoppe i et outfit der er lidt (meget) ud over det sædvanlige. Jeg synes at det kunne være for fedt at hoppe i et helt guld outfit – dog ved jeg ikke helt om jeg ville turde haha.. Jeg ville nok gå stille til værks og tilføje en guld taske eller guld stilletter (også selvom jeg ikke kan gå i dem…) Nederdelen synes jeg også er super fin! Den minder meget om noget Cathrine fra RockPaperDresses ville iføre sig!

Glem ikke make-up’en! Maaaaasser af glimmer tak! Guld tak! En god ide kan også være at lave lækre gyldne/bronze læber. Der skal faktisk ikke så meget til! Start med at påføre læbepomade, derefter en læbestift. Man kan vælge at lægge en lipliner inden, for et skarpere og mere holdbart look. Man kan også vælge påføre et tyndt lag gloss, men så bliver dt hele lidt mere klistret (gennemsigtig eller samme farve som læbestiften) og så kommer tricket: Find din guldøjenskygge og brug enten en pensel eller din finger til at duppe skyggen på læberne. Penslen er god når man til sidst vil rette til og gøre looket skarpt. Til sidst ender du ud med lækre bronzefarvede læber.

color vs b&w
Shop collagen:

 

Hvis du ikke lige føler for den helt stor guldfest, så er det også helt forståeligt! Men outfittet skal stadig findes.. Blonder er en fin detalje at tilføre til sit look. Det kan gøres på forskellige måder; den feminine med tajlenmarkeret, den boheme inspirerede løse eller den lidt mere sexede crop top. Hvis du er modig, og ikke har alt for stor barm, så kan en buskedragt uden ryg eller med dyb udskæring være rigtig fin. Jeg er selv helt vild med de to jeg har fundet til jer herover. Velour har sneget sig ind på os og er pludselig ikke kikset at bære længere – er det kun mig der sammenligner velour med de forfærdelige sølv-velour-duge man aaaaltid havde på bordet til fødselsdage eller nytår? De bordeaux leggins dér er altså for fede! Just saying! På den måde er der også en lækkert outfit til dig, selvom du ikke er så meget til kjoler.

shoes for NYE

Shop collagen:

Sko fuldender outfittet, og det gør det også her! Hvis dit outfit er vild og voldsomt, så er det (efter min mening) bedst med en klassisk sort stilet. Dermed ikke sagt at den ikke kan have sit særpræg – se bare på stilletterne herover! Hvis dit outfit er roligt og måske endda sort, så giver det lige noget ekstra med et par spraglede sko! Det skal lige siges at jeg er og bliver en sneakers pige – og derfor indeholder mit nytårsoutfit også sneakers! Har i lyst til at se hvad jeg regner med at tage på til nytår?