791

Jeg har erhvervet mig ret mange nye skønhedsprodukter på det seneste (se bare HER, HER og HER) så her får i lige endnu en beauty-update.

Først og fremmest havde jeg jeg 150 kr til gode i The Body Shop, så det blev til en lipbalm og en bodyscrub. Lipbalmen er super lækker og den dufter helt vildt godt! Body scrubben har jeg ikke haft tid til at teste endnu, så jeg må jeg opdatere jer om senere hvis det er noget for jer.

Jeg havde også lidt penge til gode i Beauty Team, så der blev det til en mat brun øjenskygge fra Clarins – super flot, og dem at arbejde med. Man kan sagtens tone den så den både passer til hverdag og til fest, hvilket jeg synes er super rart. Dog er den altså ikke heeelt mat. Hvis i mangler en helt mat, så er Nilens Jord the place to go!

Til sidst har jeg modtaget den her Black Mask fra Perfect-body.dk. I har nok set og hørt om de der andre black masks, hvor man kunne købe 5 “portioner” til 100 kr eller sådan noget. Jeg har været tæt på at købe dem flere gange, men har hver gang stoppet mig selv, da jeg synes det var lidt dyrt. Men hey – no problemos her! For kun 35 kr får du den her tube, som indeholder i hvert fald til 7 gange – hvis ikke mere (jeg tror den varer til 10 gange eller mere). Jeg har selv brugt den to gange, og jeg har masser tilbage! Jeg har ikke decideret problem hud, men jeg kunne virkelig mærke en forskel efter brug. Min pande var så blød, og den plejer ellers at være helt udtørret, så det er et kæmpe plus for mig!

881

 

 

Black mask modtaget til anmeldelse.