tommy-forside

Moschino og Jeremy Scott skifter ofte inspiration, Barbi, McDonalds og jeg kan nævne meget mere. Man han er altså ikke den eneste der finder inspiration og tolker den helt specifikt. Alle desigere finder inspiration, nogle mere symbolsk og skjult end andre. Man snakker ofte om en 70’er inspireret kollektion, eller et grunge-inspireret look. Men det helt specifikke, ser vi ikke så ofte endda.

Tommy Hilfiger har denne sæson fundet inspiration hos Caribien og den ikoniske Bob Marley. Du husker måske Bob Marley og det klassiske portræt af ham med den ikoniske hæklede bøllehat i farverige striber. Den er blevet nyfortolket og er blevet inkorporeret i mange af deres designs. Bøllehatten er blevet en smule højere (høj i hatten, høhø) og det hæklede/strikkede er blevet til bikinier, kjoler, toppe og meget mere. Desværre fandt jeg meget få styles jeg egentlig kunne finde på at klæde mig i – hvilket jeg synes er en skam – men måske det er fordi, vi er en smule mønster-forskrækkede herhjemme i norden?

Der var Caribisk stemning over det hele; strand-bar, vand og mørkglødede modeller (som så så godt ud, og passede lige ind i sammenhængen). Gigi Hadid var helt sikkert modelstjernen under dette show, men der var godt nok også mange andre smukke modeller!

Se med i galleriet herunder, og fortæl mig så: Hvilket look skriger mest sommer og sol?