IMG_7601 kopi

IMG_7620

Jeg snuppede lige et par billeder i går, da jeg var iført min “nye” frakke fra genbrugeren, mine ynglings sneaks og mit halstørklæde fra Monki. Så mens jeg hoppede rundt og skabte mig (i aner ikke hvor mange billeder der er af mig og mine fødder og hop og grimasser!), så begyndt det at dryppe lidt. Det gav en ret god effekt på billederne – især billedet lige herover. Det er ret overraskende, hvor hurtigt solen går ned på den her tid på året – for nogle af mine billeder har et varmt skær, mens resten er lidt grå og kedelige.

 

Er der nogle der har undret sig over hvorfor jeg ikke poster de såkaldte “outfit-posts”? Well, hør her. Jeg har det suuuper akavet med at stå foran kameraet, og ISÆR hvis der er nogle andre der tager billederne. Så selvudløser ender altid med at være løsningen – det gør bare også at det bliver ret ensformigt og kedeligt at se på. Efter min mening skal outfit billeder være inspirerende og fantastiske, og ikke bare noget man poster for at poste noget. Så ja – min værste fjende er og bliver mit eget lille hovede. Pis ogs…

 

Jeg har fået forespørgsler på at lave en jule-ønskeliste-indlæg, som muligvis kan sætte tankerne igang hos jer – and so i will sooner or later! Er der andet i kunne tænke jer at jeg ville poste?

 

IMG_7603

IMG_7706 kopi

IMG_7600