Så er det altså tid – tid til at jeg helt officielt præsenterer en ny side for jer! TADAAA!

Ej så vildt og voldsomt er det nu heller ikke, men jeg har længe gået og overvejet hvordan og hvorledes jeg skulle gøre det. i dag fandt jeg endelig en løsning der duede! Så her! Til alle jer der er nysgerrige eller blot interesserede i hvilke sager jeg kigger på og kan lide – så kan i nu hoppe over på SHOP MY FAVES (linket ligger også oppe i menu-baren) hvor der er billeder og links til det hele!

Bare rolig – det betyder selvfølgelig ikke at jeg stopper med at vise hvilke sager jeg beundrer med en tekst til, men nogle gange kan det godt blive for meget med collager (troede aldrig at jeg skulle sige det…) Så jeg håber i vil tage godt imod det – Fortæl mig gerne hvad i synes om det! Er det noget lort? Så skal jeg nok lige genoverveje det ;)

Skærmbillede 2015-12-29 kl. 16.26.16