Billede 06-03-15 16.23.36 (1)

I slutningen af januar og starten af februar var jeg på farten nogle gange. Først tog jeg til København for at deltage i modeugen – kæmpe oplevelse som i kan læse lidt mere om her.

Jeg var ret meget på bar bund omkring hvor de forskellige shows var, så jeg brugte kortet på mobilen. Det var da også smart – lige indtil den løber tør for strøm (story of my life). Der var jeg godt nok glad for at have den her Powerbank med mig! Powerbanken havde jeg modtaget nogle dage før jeg rejste, så jeg tænkte at det var en god måde at teste den.

I Vinterferien tog jeg så med familien til København. Vi plejer at tage 3-4 dage til en storby i vinterferien, og indtil videre har vi nået klassikerne som London, Berlin og Hamburg, så vi tænkte at vi lige så godt kunne lege turister herhjemme også. Rundetårn, designmuseet og ikke mindst masser af kaffe! Det endte da også med at jeg kunne dele lidt ud af min powerbank, da mine forældres mobiler også løb tør for strøm.

Alt i alt har jeg været pænt glad for den her lille gadget, som kan købes på Onkelbillig.dk til kun 89 kr! Powerbanken lader man bare op igen og igen, så du kan have den med dig hver dag!