Gud altså hvor jeg dog har været inaktiv! På hesten igen, Laura! Men jeg må være helt ærlig og sige at der har bare ikke været hverken tid eller overskud. Lige pt tager jeg en kort pause fra opgaveskrivning (Segmentering i afsætning, hvis nogen skulle være nysgerrige) Utroligt nok (og sandheden!) er det her min 8. aflevering på to uger.. Jeg plejer egentlig ikke at brokke mig over afleveringer (selvom jeg selvfølgelig hellere ville være foruden, høhø) men det er simpelthen for meget. Lærerne har ikke fået koordineret det godt nok så nu bliver vi bombarderet de sidste uger inden læseferien.

Jeg tør ikke engang tænke på 2.g lige i øjeblikket – de siger at det er det hårdeste år… Mon man når at blive vant til stress-niveauet? I de seneste to uger har jeg ikke kun haft 8 afleveringer, men også nogle forskellige muligheder i forbindelse med bloggen, som bare har været for gode til at jeg kunne sige nej. Og oven i det, så havde jeg også lige nogle ekstra vagter på arbejdet.. Og jeg har i hvert fald ikke fået min søvn! Så immunforsvaret og overskuddet har været på lige omkring -100….

Nå pis med det – vi ser mod lysere tider! Læseferien, uuuhh! Som førsteårs er det begrænset hvad man kan komme op i, så det betyder en del afslapning i mit hoved. Forresten! Gæt hvad jeg har fået mulighed for? Ej, det er måske lidt uretfærdigt at bede jer om det, når jeg ikke engang har fortalt bare en smule om det..

Jeg har jo spansk A på gymnasiet, og synes allerede jeg forstår utroligt meget, og jeg vil vædde med at jeg allerede snakker bedre spansk end tysk, haha! Men altså, jeg drømmer om at jeg næste sommerferie tager til spanien og arbejder – på den måde får jeg en fed og varm sommer, lærer mere spansk og får lidt godt til CV’et (det er aldrig for tidligt at gå igang) Min kære kusine fik mig lige koblet på en praktikstilling hos EF Sprogrejser i Madrid ALLEREDE I ÅR – så jeg har sendt en ansøgning, og så krydser jeg alt hvad jeg har at krydse for, nøj hvor kunne det være fedt(!!!!) Nu vil jeg hoppe tilbage til opgaven – i morgen står den på min seje fætters konfirmation. Har i lyst til at se hvad jeg tager på?

DeathtoStock_Medium10