0376_AG20749

Det er nok ingen overraskelse at jeg er noget af en modenørd, som elsker at nærstudere kollektioner, shows og kampagner. Nogle gange kan det godt blive lidt for ens at se på. Du ved.. En catwalk, tøj, gæster.. Så selvom tøjet egentlig er super smukt, så bliver wauw-oplevelsen bare ikke helt så stor som når der virkelig er tænkt over setuppet under shows. Den har de fleste modehuse fanget, og de ved godt, at det er sådan man får mest opmærksomhed og mest omtale.

0170_AG20607

Én der virkelig har gjort sig bemærket er Rick Owens og hans SS16 show. For dælen, NU bliver det interessant! Han har fortalt til pressen at han har været fascineret af kvinders styrke. Ikke feminisme, eller kvindernes viljestyrke. Nej, den helt almindelig fysiske styrke. Han var fascineret af hvordan kvinder uden at tøve bar et barn inden i sig i 9 måneder, og faktisk bar barnet flere år efter. Selv når børn begynder at gå og siden løbe, så er moderen der altid til at gribe dem hvis de falder.

En smuk tanke, og noget som Rick Owens har fortolket meget bogstaveligt. Modellerne vandrede op ad catwalken, og 10 af dem havde en anden model spændt fast på sig. Nogle som rygsække, andre som mavetasker og andre i spændeseler. Jeg tror det er nemmere hvis I selv ser det! Klik dig videre i galleriet herunder.

 Rickowensss16