Skærmbillede 2014-10-04 kl. 22.44.33

Da jeg er gået videre til semifinalen i L’Oréal’s Trendsetter konkurrence, fik jeg i mandags endnu en opgave. Denne gang fik jeg 4 temaer: rock, glam, bohemian og romantic. Jeg valgte rock, da jeg synes at det er en af de fedeste stilarter. Jeg blev inspireret af Cara Delvingne og Kristen Stewart, der begge to har et ret rocket look. Derefter skulle vi lave en video – og eftersom jeg ikke er særlig glad for at filme mig selv (det føles så akavet, når jeg sidder helt alene) så fik jeg hjælp af min mini-model og kusine, Marie!

Jeg synes selv at jeg endte med et ret godt resultat – hvad synes du?

Vi er 100 semifinalister, og kun 10 går videre til finalen, så derfor håber jeg selvfølgelig at du vil give mig din stemme! Det eneste du skal gøre for at vinde er at klikke HER, og derefter trykke på “vote” knappen (der er et lille hjerte). Du bliver bedt om at acceptere via din facebookprofil, men bare rolig – de slår intet op på din væg!

 

KLIK HER FOR AT STEMME PÅ STINUS IT

 

 

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk