photo IMG_6622_zpsdbaddb7c.jpg

 photo IMG_6651_zps739e069a.jpg

 photo IMG_6644_zps43a3bc12.jpg

 photo IMG_6621_zps2338cbc0.jpg

 photo IMG_6629_zps4e12b519.jpg

 photo IMG_6714_zpse8877e78.jpg

 

Jeg modtog i for en/to uger siden en længeventet pakke fra Menorc, som jeg, ironisk nok, ikke ventede særlig længe på. Jeg modtog nemlig de lækre sandaler jeg har på, på billederne. Sandalerne er lavet på Mallorcas nabo-ø: Menorca. Oprindeligt blev sandalerne brugt af fiskerne på Menorca, men i dag er det blevet en meget populær sko, både på Menorca men også i resten af verden. Sandalerne er håndlavede på Menorca, og har været produceret de sidste 100 år. Kun få steder er blevet godkendt og har fået lov til at at kalde mærke deres sko med et specielt logo, som sikrer originalitet, og de har dermed også fået lov til at kalde skoen for Avarcas, som de rigtigt hedder. Birgitte Bruun, stifter af Menorc.dk, har fået lov til at sælge skoene til os i DK.

Nogle har nok set skoen før, på asos eller nelly osv. men kopierne svinger både i kvalitet og pris. Der er sikkert nogle af dem der er helt fine og gode at gå i, men der er desværre også en del der ligger langt under originalens kvalitet. Valget er op til jer – jeg ved bare at jeg ville vælge denne til hver en tid!

IMG_6621Mit oufit er fra en weekend, hvor hele min lille familie på 4, var på tur rundt i kolding. Tur og tur… Vi skulle i hvert fald løbe forskellige ærinder. Da jeg jo har fået job på bones, skulle jeg have en sort sko, som kunne bruges i den anledning, for tror det eller lad være, jeg har ingen helt sorte sko.. Da vi så forlod Sport 24 outlet – ja, så havde vi 3 par sko med os… Bare rolig, de var ikke alle til mig, kun det ene sorte par Nike Air Max (som jeg har vist jer) røg med mig hjem. De er i øvrigt super lækre!
Min far var så sød at hjælpe mig med at få taget outfit billeder, og ikke mindst billeder af skoene! Han er ret handy med et kamera, det må man altså give ham!

Blazeren har jeg snakket om fornylig, lige her, stadig en voldsomt god investering! De sorte shorts er nye og købt i Vero Moda, samme stil som dem her, jeg synes at de var lidt små i størrelsen – dog er der masser af stræk i. Sølv armbåndet fik jeg til min konfirmation af min farmor og farfar, købt på de vestindiske øer. Ringe er arvestykker. Solbrillerne er købt i Søstrene Grene for 25 kr stk. Sidst men overhovedet ikke mindst: skoene! De er fra Menorc – fås i flere farver – Hop ind og kig lidt på skoene, for det kan jo være i kommer til at se mere til dem… Hvem ved?

Hvad synes i om mit outfit? Og hvad synes I om skoene?

 

Vi ses – nyd solen!! (man ved aldrig hvornår den er væk igen)

HUSK AT DELTAGE I KONKURRENCEN LIGE HER