Skærmbillede 2014-09-04 kl. 13.10.39

H&M’s Studio kollektion!

Det ville undre mig meget hvis ikke du på en eller anden måde har hørt om den længeventede H&M studio A/W kollektion. Der er virklig kommet en masse lækkerier frem i den kollektion, og så kan man slet ikke se at det er H&M’s kollektion. I det lægges at man ikke kan se at varerne har kostet langt mindre end man egentlig tror. Det er et kæmpe plus, set fra min side.

I dag – d. 4. september – åbnede H&M endelig for deres kollektion. Fra i dag af kan man købe kollektionen online eller i deres butikker (dog kun i udvalgte butikker). Jeg har ventet og glædet mig som en gal – har du også det?

Skærmbillede 2014-09-04 kl. 13.26.16

Hvis der er noget du kan lide fra kollektionen, så råder jeg dig til at købe det inden længe, for der er allerede flere størrelser udsolgt af de forskellige ting! Find kollektionen HER.