Hej alle sammen. Jeg hedder Laura… og jeg er afhængig af sneakers. Jeg indrømmer det. Jeg er en sneak freak.

Bum. Så er den bombe sluppet. Overrasket? Jeg tror der er ekstremt mange der hører ind under denne “titel” (som jeg lige har fundet på..) så det burde måske ikke komme som en overraskelse.

Idag vil jeg vise jer min sneakers samling, som desværre ikke er lige så stor som jeg godt kunne tænke mig – endnu en grund til at blive millionær! Well, here you go:

sneak1

Øverst: Adidas ZX Flux (lighting) Nederst: Nike Air Max sneak2

Øverst: Nike Air Max ID (jeg har selv bestemt farver materialer mm.) Nederst: Nike Free

 

Som jeg nævnte tidligere, så er min samling jo ikke den største.. ak og ve.. hvad gør jeg? Falder over en meeega lækker sneaker-shop, hvor de har alle mulige forskellige sneaks. Og hvad siger mit hjerte? “Køøøøb skoeneee. Køb hele butikkeeeeen” Men mit hoved siger: “Laura du har jo ikke flere penge…. stop… bare stop…”

I realiteten er det, med ikke at have penge, faktisk helt forkert. For jeg har jo penge? Men vil jeg købe mig fattig i sneaks? Ja og nej.. Der er jo så meget jeg også gerne vil købe.. argh.

Nå, men bare fordi jeg ikke kan beslutte mig om jeg skal købe alle de fede sneaks, så skal i da stadig have buddet – og en collage med mine yndlings sneaks fra sneakershoppen.dk. Jeg havde faktisk allerede planlagt at vise jer lækre sneakers, så jeg søger på google, klikker på det første (og bedste) link. Sneakershoppen.dk. Og nej – jeg er faktisk ikke blevet betalt på hverken den ene eller anden måde for at skrive ih-og-åh så godt om webshoppen, men sandheden er altså bare at sneakershoppen er “the place to buy sneaks” 

Amen altså – jeg har aldrig set nogen have over 15 forskellige varianter af Adidas ZX Flux modellen som de har. hvis du skulle have været gået glip af det, så informerer jeg lige om at jeg har en kæmpe mængde kærlighed til lige netop den model (jeg har lyn-modellen, som i kan se længere oppe) Så både nr. 7, 8 og 9 er lige røget til tops på ønskelisten!

Er i lige så vilde med sneakers som jeg er? Hvad består din samling af? Hvilke sneakers drømmer du om?

sneak freak
KLIK FOR AT KOMME TIL PRODUKTET