cphfwss16

Første dag af modeugen er overstået, men jeg kan nu stadig mærke det i benene og i fødderne! Vi har gået ret så langt, løbet fordi vi var sent på den og selvfølgelig har vi også slappet fuuuldstændig af en gang i mellem! Linnea og jeg var begge fuldkommen bombede da vi tog hjem hver især. Jeg blev til 2 shows mere, da Linnea tog toget “hjem” til Slagelse, hvor hun bor hos sin søster her i modeugen. I fik mit program i går, så i dag tænkte jeg, at jeg ville følge lidt op på det. Linnea og jeg har taget SÅ mange billeder, jeg har mest taget helfigursbilleder og Linnea flest detalje billeder – det var det der fungerede bedst i forhold til vores kameraer. Vi deler dem, så vi kan tilbyde jer de bedste skud fra vores modeuge! Det her er bare lige en smagsprøve, flere billeder kommer så snart som overhovedet muligt! Vi ses snart – jeg har jo en modeuge at passe (og så skal jeg nå at hente Linnea ved banegården).

Husk at I kan følge med på snapchat: stinusit og på instagram: @stinusit

IMG_3523IMG_6599 IMG_3737 IMG_3787-sideIMG_6554 IMG_6307-side IMG_6339IMG_6603-side

 

Photos by: Linnea Ahm Petersen and Laura Augustinus

Tags