Skærmbillede 2014-08-19 kl. 08.30.01

Jeg ved faktisk ikke hvordan jeg lige skal fortælle det men her kommer det bare lige ud: Jeg har fået lov til at skrive for et nyt online magasin. Oskvinder.dk. Jeg skriver lidt af hvert, men mest mode og skønhed, så hvis i synes at bloggen er lidt sløv en gang imellem, så er det ofte fordi jeg arbejder på noget til magasinet.

Jeg har ikke lyst til at poste de samme ting, for så føles det lidt fladt både her, men også på magasinet. Det at indlægget er unikt for bloggen eller for magasinet gør at det er mere interressant. Hvis jeg postede de samme ting, så var der jo ingen grund til at følge med begge steder.

Dog tror jeg at jeg vil lave nogle indlæg her på bloggen en gang i mellem hvor jeg linker til de artikler jeg har skrevet på magsinet siden sidst. Så får i også glæden ved indlæggene! Jeg vil selvfølgelig anbefale at kigge med på oskvinder.dk. Der er ikke artikler hver dag, som på costume eller cover, men til gengæld er indlæggene hos os nogle gange længere.

I hvert fald – jeg er super glad for at have fået den mulighed! Her kommer de artikler jeg har skrevet so far:

Favoritter fra modeugen SS15

De perfekte bryn

Kate Moss i Stella McCartney’s efterårs kampagne

3 film du skal glæde dig til

 

I kan også følge med i hvilke indlæg jeg laver lige HER

 

Jeg håber vi ses på Magasinet!