Når vi snakker stil inspiration, så kan man ikke undgå at nævne THE OLSEN TWINS – i hvert fald ikke for mit ved kommende. De har den ultimative: jeg er lige vågnet, og så smed jeg lige det her på – feel. Gud hvor jeg misunder dem for det! Ofte når min inspiration ikke længere end til tumblr, og det er jo en skam, så i dag har jeg samlet nogle lækre outfits fra tvillingerne, og forsøgt at finde de vigtigste elementer at have med i sit outfit, for at fuldføre looket med absolut OLSEN-stil. Jeg håber at i bliver inspireret og måske giver jer ud i et nyt Olsen-inspireret outfit! Det vil jeg i hvert fald forsøge mig med!

ENJOY! (HUSK at stemme på mig i Trendsetter konkurrencen lige HER – det tager mindre end 30 sek.)

Ashley Olsen is seen out for a stroll in Soho, New York CityOLSEN TWIN 1

 

 

 

 

 

aolsen_gl_14oct11_rexOLSEN TWINS 2

 

 

 

 

 

Ashley Olsen leaves the Bowery Hotel in downtown ManhattanOLSEN TWINS 3

la-modella-mafia-model-street-style-trend-crocodile-handbags-Mary-Kate-Ashley-Olsen-in-The-Row-3OLSEN TWINS 4

la modella mafia Ashley Olsen 8OLSEN TWINS 5

HUSK AT STEMME PÅ MIG HER