Jeg må være nr 3.027.754.821, der skriver om ruskind – og jeg har da også gjort det før i dag – men det skal nu ikke stoppe mig! Ruskind er noget så stilet, og det er jeg altså ikke den eneste der synes – det gør resten af blogland og modeland også. Ruskind var et hit sidste sæson (forår/sommer) men tro mig, det bliver endnu større her til efteråret. Bare vent og se – jeg vil vædde med at jeg får ret. Eller.. Jeg har jo egentlig bare kigget på modehusenes nye kollektioner, og spottet masser af ruskind, så det er vel dem der får ret? Det er dét bloggere gør – kigger godt på hvad alle andre gør, og lader som det var dem selv der opfandt den dybe tallerken. Det er talent, i tell you, haha! Anyhow, det bliver godt!

Jeg har samlet nogle klassiske items i ruskind, som er ret ideelle her til efteråret. A-skirtet i ruskind er både et it-item lige pt, men det er skam også en model der klæder de fleste. Derudover kan den styles nemt og lækkert (og varmt nok) med et par strømpebukser og evt en ruskindsjakke er matcher. Ankelstøvler med hæl er en klassiker der vil noget! De er stilede og giver dine ben et længere look. Tasker kan man altid bruge, specielt en cross-body-bag i ruskind ville jeg elske at gå vinteren i møde med! Jakken fra Acne har været på ønskelisten de seneste 5 år, men den er bare lige en smule for dyr til min smag – mon jeg får fingrene i den en dag?

SHOP SUEDE ITEMS BELOW:

SUEDE FAVES