Min mobil er en stor del af mit liv, og jeg vil vædde med at I har det på samme måde! Alt jeg skal bruge kan jeg finde på den lille tingest, ret latterligt egentlig. Men hvad er så det første vi gør, når vi får en ny smart tingest i vores liv? Vi smadrer den med det samme, og så bruger vi 6000 kr på en ny (circle of life). Måske skulle vi passe en smule mere på vores kæreste eje, eller er det bare mig? 

panserglas

Så da jeg blev spurgt, om jeg ikke ville teste et panserglas fra Cleverdeal, så sagde jeg ja! For jeg manglede et panserglas, som kunne sørge for, at min iphone ikke ville blive smadret med det samme, på trods af at jeg er noget så klodset. Af samme grund investerede jeg i et cover. Gennemsigtigt, så man stadig kunne fornemme det lækre design, men beskyttende (over for mig).

Jeg har kun få ridser, og det er sket før jeg fik cover og panserglas på, men det at jeg altid har haft en eller anden form for skærmbeskyttelse på, gør at skærmen er som ny. Det er nemt at sætte panserglasset på og man lægger ikke mærke til det – win win! En bytur, en fest, en mandag morgen – jeg taber den heeele tiden, og derfor har jeg brug for beskyttelse og helst så meget som muligt, haha.

skrevet i samarbejde med cleverdeal.dk