DISCLAIMER: Dette indlæg indeholder affiliate links. Det vil sige at hvis du klikker på et affiliate link, så husker hjemmesiden dig ved brug af cookies, og hvis du så køber noget inde fra den pågældende hjemmeside inden for 30-90 dagen (afhænger af hjemmesiden) får jeg en lille procentdel i kommision. Jeg har kun skrevet om hjemmeside og produkter jeg selv kan lide.

Hvad enten du har tømmermænd, ser film eller måske laver lektier – så er shopping dejligt. Vi ved det alle sammen. MEN… Én ting jeg godt kunne undvære, var at se beløbet på kontoen blive mindre og mindre, når man køber flere og flere ting. Så jeg tænke at i dag skulle stå i rabatternes tegn! Jeg har samlet mine ynglingsrabatter fra mine yndlingswebshops. Mest smykker, men jeg har da også lidt andet i ærmerne.

banner-2

På min yndlings smykke-shop, HVISK.com, kan I lige nu få 10 % rabat på alle “fixed necklaces”. Det betyder helt enkelt, at vedhænget og kæden hænger sammen, og ikke kan skilles ad. Jeg drømmer om at eje den smykke Honeycomp Tusk halskæden i guld eller Drake halskæden i guld. Se resten af udvalget her.

PROMO CODE: NECKLACE10

12113361_10153657270847787_1819432877435211657_o

Igen et tilbud fra HVISK, hvor du kan spare 10 % på Honeycomp Tusk øreringene. Rabatten gælder på alle metaller: Guld, rhodineret og sølv. Se udvalget her.

PROMO CODE: HONEYCOMP10

rebekkarebekka35off

På webshoppen BAND OF JULES, kan du resten af Oktober måned spare 35 % på RebekkaRebekka smykker. Åh gud, hvor er der mange smukke og unikke smykker! Mine favoritter er: Stine ringenVega halskæden, Eva øreringene og Pernille øreringene. Se hele udvalget her.

PROMO CODE: RR

Nelly15extra

Nelly.com kan du få deres festkjoler på udsalg endnu billigere med denne rabatkode! Hvilken som helst festkjole du finder fra deres udsalg lige her, får du 15 % ekstra rabat på. Lækkert eller hvad? Hvis jeg skulle bestille en kjole lige nu skulle det være den her egdy Wrap dress (få den til 128 kr med rabatten fratrukket) eller denne farverige Butterfly dress (få den til 148 kr med rabatten fratrukket). Rabatten gælder kun til i morgen aften, så skynd dig!

PROMO CODE: 15extraPARTY

 1_dealweek_151015_2

Cocopanda.dk har de ugentligt nye tilbud, og de mest vilde rabatter finder du under Deals of the Week. I denne uge kan du bl.a. købe Posh Palette fra Beauty UK og Invisible pores detox mask fra REN til ualmindeligt gode priser! Jeg tror jeg klikker Posh Paletten hjem lige om lidt, sammen med en ny omgang tørshampoo fra Batiste.

PROMO CODE: NONE, JUST CHECK THIS SITE OUT